kastelein-header-sfeer-alpina.jpg

Wij zijn en familiebedrijf en bestaan bijna 100 jaar. Wij zijn dealer van o.a. de merken Batavus, Sparta, Cortina, Qwic, Loekie, Alpina. Daarnaast hebben wij een uitgebreide collectie tassen, regenkleding, kinderhelmen, fietszitjes en nog veel meer.

In onze werkplaats werken uitsluitend gediplomeerde medewerkers. Maakt u een afspraak voor een reparatie of onderhoud dan kunnen wij een GRATIS leenfiets/ E-bike voor u reserveren, geef dit even aan bij het maken van uw afspraak. Koopt u een nieuwe fiets dan geven wij de afleverbeurt van de fiets er gratis bij. Daarnaast ontvangt u een voucher voor een gratis eerste servicebeurt van uw fiets, deze is geldig binnen 6 maanden na aankoop. Voor de tweede servicebeurt van uw fiets ( binnen 1 jaar na aankoop) ontvangt u voucher met hoge korting.

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte elektrische fiets dan bent u bij ons ook aan het goede adres. Wij voorzien tweedehands elektrische fietsen van een nieuwe accu, dus met 2 jaar fabrieksgarantie op de accu. Laat u door ons uitgebreid informeren over de mogelijkheden zodat u zeker weet dat u voor de juiste fiets kiest.