kastelein-header-sfeer-alpina.jpg

Nieuw bij Rijwielhandel Kastelein
Qwic fietsen

Innovatief, modern design en de beste componenten. Kastelein Rijwielhandel officieel dealer van Qwic. Er zijn al Qwic fietsen vanaf € 1699,-

Cortina E-OCTA middenmotor € 1999,-
Inclusief service pakket t.w.v. € 150,-

Heuvel op, heuvel af…..Met de Cortina E-OCTA draai je er je hand niet meer voor om. Om deze e-bike met krachtige Bafang-middenmotor te ervaren moet je echt even bij ons langs komen. Deze fiets is inclusief een 340 wh accu. Accu upgrate naar 450 wh of 750 wh ook mogelijk.

Gespreid betalen
via Rijwielhandel Kastelein

Het nu ook mogelijk om uw fiets gespreid te betalen, kom langs en wij geven u graag meer informatie.

Fiets van de baas en leasen
via Rijwielhandel Kastelein

Ook in 2020 is het fietsplan nog steeds mogelijk. Ook een fietsen leasen kan bij Rijwielhandel Kastelein. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Ontdek Cortina
bij Rijwielhandel Kastelein

Een snelle stadsfiets? Een robuuste moederfiets? Een schattige kinderfiets? Of een hippe e-bike? Je vindt het allemaal terug in de uitgebreide fietscollectie van Cortina. Want een vervoersmiddel dat je dagelijks gebruikt, moet natuurlijk wel perfect bij je passen. En dus hebben we de ideale schoolfiets, de praktische woon-werkfiets, de stevige familybike, maar ook die hippe designfiets (zo licht dat je ‘m makkelijk meeneemt in je appartement). Ontdek het allemaal bij Cortina!

Virtuele tour
Rijwielhandel Kastelein

Kom eens virtueel een rondje wandelen door onze prachtige winkel!